Maakt het mogelijk een volledig ontbijt te eten die aangepast is aan de slikstoornissen.
Instante, gedehydrateerde bereiding voor het ontbijt of als tussendoortje. Geschikt voor patiënten met slikstoornissen of kauwklachten.
Voedingswaarden per 100 g | |
---|---|
Energie (kcal) | 386 |
Energie (kJ) | 1636 |
Vetten (g) | 1,9 |
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0,31 |
Koolhydraten (g) | 80,9 |
Waarvan suikers (g) | 23,4 |
Voedingsvezels (g) | 3,2 |
Eiwitten (g) | 9,6 |
Zout (g) | <0,1 |
Valeurs nutritionnelles calculées par portion | |
---|---|
Energie (kcal) | 116 |
Energie (kJ) | 491 |
Vetten (g) | 0,57 |
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0,09 |
Koolhydraten (g) | 24,27 |
Waarvan suikers (g) | 7,02 |
Voedingsvezels (g) | 0,96 |
Eiwitten (g) | 2,88 |
Zout (g) | <0,01 |
NUTRI'DEJ lost in enkele seconden op in koude of warme halfvolle melk. Voeg 3 tot 4 afgestreken maatlepels poeder (30 tot 40g) toe in 200ml melk. Roeren tot u een homogene textuur verkrijgt. s
Dosering -
1 portie van ml melk + 3 maatlepels (30 g) = vloeibare textuur
1 portie van ml melk + 4 maatlepels (40 g) = pap textuur
1 doos- 25 tot 30 porties volgens de gewenste textuur.