close

Gel'M Graad 1 tot 3

- 300g
0.00 €

Dit indikkingsmiddel is bedoeld om de viscositeit van voedselbereidingen te verhogen of om een gegelifieerde consistentie te geven aan vloeistoffen. Het is aanbevolen voor voedingsbehoeften in geval van dysfagie (slikstoornissen). Het kan verwerkt worden in bereidingen zoals gemixte groenten of fruit (rauw of gekookt), gemixte bereide maaltijden, diverse dranken (water, vruchtensap, thee, koffie).
Hiermee kunt u gegelifieerde waters van graad 1 tot 3 reconstitueren, in functie van het watervolume.

Productvoordelen
Glutenvrij, lactosevrij, Zeer goede dispergeerbaarheid, Neutrale smaak, Bevat geen suiker met snelle assimilatie, Oplosbaar warm of koud, 1 Shaker aangeboden bij aankoop van 60€
Voedingsmiddelen voor medisch gebruik (FSMP)
Belangrijke mededeling
Te gebruiken onder medisch toezicht. Mag niet de enige voedselbron zijn. Niet gebruiken voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Ingrediënten
Gemodificeerd aardappelzetmeel

Ter indicatie, niet-contractuele gegevens
Triman
Voedingswaarden per 100 g
Energie (kcal) 398
Energie (kJ)1693
Vetten (g)0,2
Waarvan verzadigde vetzuren (g)<0,1
Koolhydraten (g)97.60
Waarvan suikers (g)<0,5
Voedingsvezels (g)<0,1
Eiwitten (g)1,6
Zout (g)0.40
Ter indicatie, niet-contractuele gegevens

Voeg de nodige hoeveelheid GEL'M toe om de gewenste viscositeit te verkrijgen terwijl u voortdurend roert om te homogeniseren. De textuur wordt in enkele ogenblikken verkregen. 
1 doos - 6 tot 12 L volgens de gewenste textuur

YOU MIGHT ALSO NEED...