close

HYDRA’FRUIT gezoet Graad 3

- 3 000g
0.62 €

Gegelifieerd waters hebben een textuur die aangepast is aan de slikcapaciteiten van de patiënt. Ze zorgen voor een goede hydratatiestatus >97 % water.

Het DSA Pack-protocol met zijn 3 graden maakt het mogelijk om de revalidatie van de patiënt uit te oefenen.

Gegelifieerd water van graad 3* met zeer bedekkend en ingedikte textuur. Maakt de hydratatie van patiënten met dysfagie (slikstoornissen) mogelijk door een verlaging van het risico op "verslikking". Stabiel bij kamertemperatuur, fragmenteert niet in de mond en glijdt langzaam langs de slijmvliezen. Geschikt voor diabetespatiënten.

Productvoordelen
Zonder toegevoegde suiker – geschikt voor diabetespatiënten. Gegradeerde textuur voor een optimale behandeling volgens het dysfagiestadium van de patiënt. Bestand tegen speekselamylase (xanthaangom). Nieuwe ergonomische pot. Recepten op basis van sapconcentraat voor een authentiekere smaak.
Voedingsmiddelen voor medisch gebruik (FSMP)
Belangrijke mededeling
Te gebruiken onder medisch toezicht. Mag niet de enige voedselbron zijn. Niet gebruiken voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Ingrediënten
Abrikoos – Sap uit sapconcentraat - abrikozenpuree (48%), appelsap (7,2%) en citroensap (0,6%) - water, natuurlijk abrikoosaroma, textureerende middelen - xanthaangom, guargom, pectine en calciumlactaat - voedingszuur - appelzuur - zoetstof - sucralose - bewaarmiddel - kaliumsorbaat.

Grenadine - Water, aroma, textureerende middelen - xanthaangom, guargom, pectine en calciumlactaat - voedingszuur - citroenzuur - zoetstof - sucralose, bewaarmiddel - kaliumsorbaat, kleurstoffen - E162 en E120.

Citroen - Water, sap uit sapconcentraat - appelsap (12%) en citroensap (6%), natuurlijk citroenaroma met andere natuurlijke aroma’s, textureerende middelen - xanthaangom, guargom, pectine en calciumlactaat - zoetstof - sucralose - bewaarmiddel - kaliumsorbaat.

Ananas - Water, sap uit sapconcentraat van ananas (20,4%), natuurlijk ananasaroma, textureerende middelen - xanthaangom, guargom, pectine en calciumlactaat - voedingszuur - citroenzuur - zoetstof - sucralose- bewaarmiddel - kaliumsorbaat.

Appel - Water, sap uit sapconcentraat van appelen (15,6%), aroma, textureerende middelen - xanthaangom, guargom, pectine en calciumlactaat - voedingszuur - appelzuur - zoetstof - sucralose - bewaarmiddelen - kaliumsorbaat.

Druiven - Water, sap uit sapconcentraat van druiven (24%), textureerende middelen - xanthaangom, guargom, pectine en calciumlactaat - zoetstof - sucralose - bewaarmiddel - kaliumsorbaat.

Sinaasappel - Water, sap uit sapconcentraat van sinaasappelen (19,2%), natuurlijk sinaasappelaroma met andere natuurlijke aroma’s, textureerende middelen - xanthaangom, guargom, pectine en calciumlactaat - voedingszuur - citroenzuur- zoetstof - sucralose - bewaarmiddel - kaliumsorbaat.

Bosvruchten - Water, aroma’s – natuurlijk blauwbesaroma en aroma, textureerende middelen - xanthaangom, guargom, pectine en calciumlactaat - zoetstof - sucralose - bewaarmiddel - kaliumsorbaat, kleurstof - E120.

Ter indicatie, niet-contractuele gegevens
Verpakking
 Doos met 24 potjes – Doorschijnende potjes van 125 g
Houdbaarheid
Uiterste optimale consumptiedatum vóór opening: 18 maanden bij een temperatuur tussen 4 en 25° C. In geval van gedeeltelijk gebruik, maximaal 24 uur in de koelkast (tussen 0°C en 4°C) bewaren.
Triman
Voedingswaarden per 100 g
Energie (kcal) 9
Energie (kJ)36
Koolhydraten (g)1,6
Waarvan suikers (g)1,1
Voedingsvezels (g)<1
Eiwitten (g)0,3
Zout (g)<0,05
Valeurs nutritionnelles calculées par portion
Energie (kcal) 11
Energie (kJ)44
Koolhydraten (g)2
Waarvan suikers (g)1,3
Voedingsvezels (g)<1
Eiwitten (g)0,3
Zout (g)<0,06
Ter indicatie, niet-contractuele gegevens

Gemiddelde gebruiksdosis : 6 tot 8 potjes/dag, volgens medisch advies.

Koel serveren voor een betere stimulatie van de slikreflex.

YOU MIGHT ALSO NEED...