De Gemixte Gesteriliseerde Bereidingen met langdurige houdbaarheid associëren vlees en vis met groenten of koolhydraten. Gerechten om op te warmen die het grootste aantal zullen aanspreken en tegelijkertijd de voedingsbalans respecteren.
Voedingswaarden per 100 g | |
---|---|
Energie (kcal) | 107 |
Energie (kJ) | 450 |
Vetten (g) | 4,4 |
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0,7 |
Koolhydraten (g) | 8.4 |
Waarvan suikers (g) | 0.8 |
Voedingsvezels (g) | 7,8 |
Eiwitten (g) | 1,3 |
Zout (g) | 0,13 |
Opwarmen: het deksel doorprikken of lichtjes losmaken vóór het opwarmen (behalve voor bain-marie).
- Magnetron : 1 tot 3 minuten
- Thermocontact oven : 10 tot 15 minuten (max. 110°C)
- Hetelucht-/stoomoven : 5 tot 10 minuten (max. 110°C)
- Bain-marie : 20 minuten