close
Type bereiding
Consumptiemoment

Bereiding om te gelifiëren en in te dikken

De voedingsindikkingsmiddelen met neutrale smaak van Nutrisens Medical laten u toe een textuur te geven aan de voeding en dranken die zich aanpast aan de slikstoornissen en zo het risico op "verslikkingen" beperkt. Ze maken het ook mogelijk om de viscositeit van de voedselbereidingen zoals groenten, gemixte bereide maaltijden of verschillende dranken te verhogen!

  • Convient pour l'hydratation des patients souffrant de dysphagie, et favorise le réflexe de déglutition (goût et texture). Les eaux gélifiées ont une texture lisse, homogène et spécifique de gel fluide et adhérent, qui glisse lentement le long des muqueuses. Elles ne se fragmentent pas en bouche, sont stables entre 3 et 37°C, et diminuent le risque de...

  • Geschikt voor de hydratatie van patiënten met dysfagie en stimuleert het slikreflex (smaak en textuur). De gegelifieerde waters hebben een gladde, homogene en specifieke textuur van een vloeibare en hechtende gel, die langzaam langs de slijmvliezen glijdt. Ze fragmenteren niet in de mond, zijn stabiel tussen 3 en 37°C en verlagen het risico op...

  • Dit indikkingsmiddel is bedoeld om de viscositeit van voedselbereidingen te verhogen of om een gegelifieerde consistentie te geven aan vloeistoffen. Het is aanbevolen voor voedingsbehoeften in geval van dysfagie (slikstoornissen). Het kan verwerkt worden in bereidingen zoals gemixte groenten of fruit (rauw of gekookt), gemixte bereide maaltijden, diverse...

  • Speekselamylaseresistent.Snelle indikking van uw bereidingen met een kleinere hoeveelheid.Indikking zeer resistent in de tijd.Kan zowel warm of koud gebruikt worden. Gel'Clear in een indikkingsmiddel dat onmiddelijk oplost, in warme of koude bereidingen, vloeistoffen (koffie, water, thee, vruchtensap, melk), soepen of gemixte bereidingen. Bestand tegen...

  • Gedehydrateerde bereiding om gegelifieerd water te reconstitueren. Maakt de hydratatie van patiënten met dysfagie (slikstoornissen) mogelijk door een verlaging van het risico op "verslikking". Maakt de reconstitutie mogelijk van gegelifieerd waters van graad 1 tot 3, afhankelijk van het watervolume. Geleverd met een maatlepel.

  • Geschikt voor de hydratatie van patiënten met dysfagie en stimuleert het slikreflex (smaak en textuur). De gegelifieerde waters hebben een gladde, homogene en specifieke textuur van een vloeibare en hechtende gel, die langzaam langs de slijmvliezen glijdt. Ze fragmenteren niet in de mond, zijn stabiel tussen 3 en 37°C en verlagen het risico op...

  • Ce produit est remplacé par l'Eau gélifiée Instant édulcorée. (cliquez ici) Préparation déshydratée pour eau gélifiée à reconstituer. Permet l'hydratation des patients souffrant de dysphagie (troubles de la déglutition) en diminuant le risque de fausse route.Permet de reconstituer des eaux gélifiées de grade 1 à 3, en fonction du volume d’eau. Fournie...

  • Grâce à ce pack de 5 moules aux formes variées et appétissantes, redonnez facilement, à chaud comme à froid, des formes à vos viandes, légumes, légumineuses et fruits à texture modifiée.A l’aide de la préparation gélifiante 100% naturelle Easy-Base+, réalisez des plats et textures adaptés aux facultés de mastication et de déglutition de patients...

Resultaten 1 - 8 op 8